Юксел Кадриев със скандални разкрития за Бонка



Юксел Кадриев със скандални разкрития за Бонка
Докато майката на малката Габриела се опитва да открие дъщеря си, бащата я преместил в друго училище


Нови и нови скандали се завихрят около семейството на новинаря Юксел Кадриев. След като преди седмица бившата му съпруга Бонка Георгиева публично го обвини, че й е изневерявал с мъже, бившият й съпруг се погрижи да премести дъщеря си в друго училище. Надеждите на майката да се види с дъщеря си в училището в Банкя, се оказаха разбити, след като стана ясно, че бащата е преместил дъщеря си в друго столично училище, пише blitz.bg.

Пред репортери на „България днес“ оперната певица се оплака, че не е виждала дъщеря си вече една година. „Миналия път пак чрез полицията я намерих в Банкя. Сега пак с полиция ще трябва да си търся детето“, коментирала неволите си Бонка, след като стана ясно, че бившият й съпруг е подал жалба в полицията срещу нея, обвинявайки я, че обмисля отвличането на детето им.
Но скандалните разкрития правени от на бившата съпруга на новинаря се оказват едва върха на айсберга. Родителските права върху дете са присъдени на Юксел, който обяви, че има издадено съдебно решение по въпроса и ако бившата му съпруга има някакви претенции, може да се опита да потърси правата си в съда. Заедно с това той направи потресаващото разкритие, че при една от последните срещи между майка и дъщеря, Бонка заявила на дъщеря си, че не я смята за никаква в живота си. Ако това е истина, съвсем не е изненадващо, че Кадриев се опитва да предпази Габриела от „обичта“ на майка й.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар