Миро ще се жени



Миро ще се жени

Певецът предложил брак на неизвестна дама, очаква отговора й




Въпреки многобройните слухове за хомосексуалната му ориентация или именно заради тях, певецът Миро ще се жени. От доста време из светските среди се носи слухът, че звездата се готви за сватба, но мнозина не вярваха, че това наистина ще се случи.
Твърде упоритата мълва, относно сексуалната ориентация на певеца, както и липсата на опровержения допълнително затвърдиха представата, че Миро е хомосексуалист. Днес обаче изпълнителят на „Губя контрол“ сложи точка на всички клюки по свой адрес с новината, че ще се жени. „Истина е, разбира се. На 35 години съм станал, логично е, че ще се оженя. Аз съм предложил, сега чакам да ми отговорят“, коментирал мълвата с усмивка изпълнителят, пише hotnews.bg. Възрастта му, както и фактът, че от ученик вече е учител на млади таланти явно са оказали влияние върху звездата и той е решил да създаде семейство. Коя е тайнствената изгора на певеца обаче, засега не е известно.
По повод другите слухове, че с Мариана Попова открито се ненавиждат и то до такава степен, че са пренесли кавгите си и в ефира на Би Ти Ви, треньорът от „Гласът на България“, заяви, че е много близък с известната певица и затова двамата си позволявали така открито да спорят. „Най-често се караме с най-близките си хора.“, коментира последната им кавга певецът, но също така заяви, че бързо се е извинил на известната си колежка след това.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар