Антония: Да намериш "мъжa" е като да си купиш "перфектните обувки"



Блондинката сравни мечтаният си спътник в живота с чифт „перфектни обувки“

Мис България 2009 Антония Петрова, която наскоро драматично се раздели с половинката си, разкри качествата на перфектния мъж.



Блондинката сравни мечтаният си спътник в живота с чифт „перфектни обувки“, пише bliasak.bg:



Мис България 2009 Антония Петрова
"Да намериш „мъжa” е като да си купиш „перфектните обувки”.

Първо трябва да направиш усилието да се разходиш по магазините, да видиш какво предлагат на пазара, да разгледаш, да сондираш всички налични предложения, да загубиш голяма част от свободното си време, защото ти си най-добрата и съответно изискваш и най-доброто за себе си.

Най-важното обаче е да знаеш какво искаш и какво търсиш, а това е голям проблем за повечето жени! Голяма част от тях си мислят, че знаят какво искат, но по-късно, гледайки от позицията на времето, разбират, че са нямали и най-малка представа какво е най-добро за тях!


 Трябва да си наясно с характеристиките на “перфектната” за теб обувка, защото ако си я купиш, накрая, след дълго избиране и тя се окаже, че ти убива и е страшно неудобна, тогава какво?

Сега да се спрем малко по-подробно на самите характеристики: „перфектната обувка” трябва да има добър външен вид, да изглежда красива, все пак на теб първо трябва да ти хареса, а после и на всички останали, когато те видят, че я носиш. След това трябва да е удобна, да ти е комфортно с нея, иначе какъв е смисълът, когато непрекъснато нещо в нея те тормози и цяла вечер не спираш да мислиш „защо те обух?”.


Трябва да е на висок, тънък и елегантен ток, тъй като смисълът на обувките, освен да не ходиш бос, е да изглеждаш възможно най-елегантна, изтънчена, красива и с най-дългите крака. Обувките са един неразделен аксесоар от външния вид на една уважаваща себе си жена.

На следващо място „перфектната обувка” трябва да ти подхожда, да отива на всичко и много важно е да може да е с теб във всякакви ситуации. Също така е важно да се отбележи, че „перфектните обувки” за теб може да не са такива за някой друг.

 Дори напротив, всяка жена има своите специфични нужди, желания, предпочитания, слабости. Да не забравяме че с „перфектните обувки” хем трябва да можеш да ходиш на официални вечери, хем да можеш да тичаш и в парка! А това, повярвайте ми, е много трудно постижимо!:)

Не забравяйте обаче при избора си, че обувките издават много за характера на една жена, за нейната същност, за това какви намерения има, какво се стреми да постигне. Те са изключително важни за нейната осанка, за това как се движи, какво присъствие има сред другите хора.

Обувките са първото нещо, което другите жени виждат във вас, защото както знаем любимият аксесоар на всички жени са именно те. И така, ако се окаже, че от твоя страна всичко е идеално и вече си 100 % сигурна, че това е „перфектната обувка”, то животът и тук ще прояви типичното си чувство за хумор и или няма да има твоя номер, или цветът няма да е любимият ти! Така че, мили дами, успех!"

Припомняме:

Миската имаше дълга връзка с руския бизнесмен Александър, но изненадващо двамата се разделиха, въпреки че не даваха никакви сигнали да имат проблеми помежду си. Бившият на Антония не успя да преживее раздялата и преди месец я отвлече, но само няколко часа след това полицаите успяха да го хванат.


Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар