Бившият на Елена й прости, но й забрани да се жени



Бившият на Елена й прости, но й забрани да се жени

Елена Петрова успя да се споразумее със съпруга си за децата им.




Актрисата от "Стъклен дом", която преди половин година бе изловена с любовника и това доведе до развод с гръка Аристотелис.

Милионерът остави децата на Елена, но и забрани връзки с мъже. Ежемесечно той ще й плаща по 10 бона издръжка.

Оказа се, че Елена и Аристотелис не са правили панаири в съда и делото по развода им върви гладко, издават служители на бракоразводния отдел в Софийския районен съд, пише "Уикенд".

В началото на драматичната сага милионерът Аристотелис Фотилас се заканил да накаже жестоко Петрова заради изневярата й с млад оператор. Гъркът се заклел да й отнеме децата и да не й даде нито стотинка от семейното имущество. В крайна сметка обаче актрисата успяла някак да склони мъжът й, че тя ще се грижи по-добре за близнаците Изабела и Александър.

Богаташът й простил както изневярата, така и прегрешението да шофира автомобила си пияна. Условието на Фотилас обаче е децата да не живеят с друг мъж. Елена може да има любовници, но няма право да ги води у дома си при близнаците, както и да живее с тях или да се омъжва, докато Изабела и Александър не навършат пълнолетие. Ако изпълни това условие, звездата от "Стъклен дом" ще запази попечителството над хлапетата както и ще получава солидна издръжка.

По 5000 лв. всеки месец ще превежда милионерът за всяко от децата си. Отделно веднъж в годината ще отпуска на Елена 10 000 лв. за по мащабни покупки като мебели, техника и ремонти. Екстрите обаче са само за хлапетата. Самата тя няма да има право да претендира за никаква част от богатството на бившия си съпруг.

За нея остава семейното жилище и автомобилът, който й бе подарен от гърка за рождения й ден миналата година.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар