Десислава атакува Евровизия



Десислава атакува Евровизия
Упорит слух в поп-фолк средите твърди, че Десислава е уточнила всички детайли по дуета си с едно от музикалните открия на 2011-та – португалеца Лученцо.


Роденият във Франция 28-годишен певец и композитор е автор на най-големия хит на настоящото лято “Danza Kuduro”, който доби популярност в ремиксирана версия на пуерториканския рапър Дон Омар.

Съвместната песен на Десислава и Лученцо ще бъде създадена специално за конкурса Евровизия 2012 според изискванията на българските организатори от БНТ, които бяха обявени официално наскоро.

Десислава бе сред най-спряганите имена за представител на България на Евровизия и през миналата година, но тогава късното обявяване на регламента за предварителната селекция осуети участието й.

Тази година певицата започна подготовката за дебюта си на европейската сцена още в началото на лятото, когато пусна свежото англоезично парче “I Like” под псевдонима Dess. Зад новите й задгранични проекти стоят мистериозни продуценти от съседна Румъния, които са уредили и общото участие на напористата блондинка и Лученцо в надпреварата за Евровизия.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар