Гнус! Радина си платила с мръсни гащи за престоя в „Смокиня”



Радина си платила с мръсни гащи за престоя в „Смокиня”
80 лева не достигали на Радина да си плати, обещала да оправи сметките, но така и не се върнала

Отиде си лятото, идва есента и Радина Кърджилова трябва да се сбогува със „Смокиня” където прекара цялата ваканция. Пито-платено, дето се вика, но в случая с новоизлюпената актриса „платеното” липсва. Собствениците на къмпинга алармирали, че Радина така и не си доплатила оставащите 80 лева за престоя си на къмпинга, а вместо това оставила като залог… една раница с мръсно бельо.

Радина Кърджилова оставила една торба с мръсни гащи
Собствениците на „Смокиня” разказват потресаващи подробности за почивката на Радина. Кърджилова наела каравана за двама, но в нея пребивавали 10-ина души. Когато трябвало да доплати още 80 лева за последни дни, приятелите й духнали и актрисата трябвало сама да оправя масрафа.
Помолила на рецепция да изчакат, докато намери банкомат, а като „депозит” оставила раницата си. Така и не се върнала, от рецепция я чакат вече цяла седмица и подритват раницата. „То поне да имаше нещо ценно, което да си струва залога, а тя ми оставила мръсните си гащи”, цъкат собствениците.
Това обаче не било всичко. Почиващи на къмпинга „Смокиня” вдигнали ръце от Радина и компания. Тя се държала нагло и със самочувствие до небесата, освен това постоянно била пияна и се разхождала полугола. Собствениците се хванали за главите с денонощните оргии на шумната компания на Радина Кърджилова.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар