Новата беквокалистка на Слави си падала по жени




Босненката Цветелина Грахич откровено се натиска на жени, според светски издания

Новата беквокалистка на Слави си падала по жени
Цветелина Грахич отпадна от "Гласът на България"

Макар да зае съвсем скоро овакантеното място на беквокалистка в Шоуто на Слави, младата изпълнителка Цветелина Грахич вече е в устата на светските хроникьори.

Симпатичната студентка, която учи оперно пеене, постнала в профила си в социалната мрежа снимка, на която се натиска с жени.
Свободното поведение на красавицата разбира се веднага беше разкритикувано като твърде разкрепостено и дори я набедиха за хомосексуална.
Гласовитата брюнетка се появи на конкурса „Гласът на България“ това лято, но твърди, че се познава със Слави още от миналата година.
Дори имала специално обръщение към него и го наричала Муши, пише електронното издание blitz.bg.
Симпатичната студентка, която учи оперно пеене, постнала в профила си в социалната мрежа снимка, на която се натиска с жени.
Цветелина Грахич се натиска с момичета
Според слуховете обаче красавицата просто си е направила пиар с твърденията за отдавнашното си познанство с шоумена, тъй като клюката носи, че двамата са се запознали едва на кастинга тази година. Звучният глас на девойчето впечатли и четиримата треньори, но според предварителния сценарии, тя отпадна по време на музикалните дуели, за да премине от „Гласът на България“ в екипа на „Шоуто на Слави“.
Всъщност новата позиция на младата певица според запознати е добре дошла за нея. Животът й в Сливен не бил лесен и Цветелина съвсем не живеела в лукс. Баща и бил босненец, а майка й, която е от български произход се подвизавала под името Пепа Грахич в Босна и работела като певица в местните кръчми и ресторанти.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар