Даниела Янков правила опит за самоубийство?



Даниела Янков правила опит за самоубийство?

Бившата съпруга на Андрей се опитала да се убие в катастрофа край Калотина




Слуховете около развода на сръбкинята Даниела Янков и Андрей Арнаудов нямат край. Последната клюка, която се носи из медиите, е, че усмихнатата блондинка се развела със съпруга си, заради изневяра, която предизвикала и опит за самоубийство от нейна страна, пише blitz.bg, позовавайки се на в. “Всеки ден”.

Според мълвата на 16 май миналата година, отчаяната съпруга се върнала изненадващо от гостуването си в Белград и заварила съпруга си да си пие кафето с приятелката й Маргарита Будинова. По-късно двамата твърдят, че тя се е отбила сутринта за кратко в дома на семейството, а не е прекарала нощта там.
Присъствието на спряганата за настояща партньорка на „опосума“ Андрей, Будинова, според слуховете сериозно разстроило Даниела, която незабавно напуснала семейното си жилище в София, тръгвайки отново към Сърбия. Само час след това тв водещата претърпяла пътна катастрофа в близост до българо-сръбската граница края Калотина. Според изданието незабавно е отведена в болницата в Димитровград, където лекари и полиция бързо стигнали до заключението, че е направила опит за самоубийство. Според мълвата Янков дори настоявала да кажат на мъжа й, че е изписана и се обадила на своя приятелка да я вземе.
Историята разказва, че именно от приятелката на съпругата си Андрей научава за инцидента. Заедно със съпругата на Иван, Вихра, успява да се срещне със съпругата си, която само няколко дни по-късно подава молба за развод. И до днес Даниела отрича да е правила опит за самоубийство, както и отказва да коментира причините около развода си. Предвид новия живот, който си изгради в Сърбия, не е изненадващо, че предпочита да остави мрачното минало зад гърба си.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар