Гаф! Николета била съпруга на Бербатов!?



Гафът бе направен в класация на най-красивите футболни съпруги и гаджета на играчите от „Манчестър Юнайтед”
Гаф! Николета била съпруга на Бербатов!?



Ако питате фенове на Манчестър Юнайтед, ще ви кажат, че Николета Лозанова е съпруга не Бербатов. Те дори ще класират плеймейтката втора по хубост сред футболните съпруги в отбора на „червените дяволи”. А Елена на Берба… май запалянковците дори не знаят как изглежда тя.

Гафът бе направен в класация на най-красивите футболни съпруги и гаджета на играчите от „Манчестър Юнайтед”. Странно защо в Топ 10 се подвизава и Николета Лозанова, която е гадже на Валери Божинов от португалския Спортинг.
Тя обаче е класирана на второ място като съпругата на Димитър Бербатов. Елена, която е реалната жена на футболиста, изобщо не се споменава.
Грешката вероятно е породена от факта, че преди време чуждестранен спортен таблоид също обяви Николета за съпруга на Берба. Освен това, Елена Бербатова винаги е избягвала медиите и нейна снимка в интернет е почти невъзможно да се намери. Малкото фотоси, които се подвизават в нета, са папарашки и Елена едва се вижда.
За сметка на това пък гаджето на Божинов – Николета, не пропуска да се покаже в медиите. Като модел в интернет прелива от нейни снимки. Това обаче съвсем не я прави съпруга на Берба…

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар