Попето пръсна четвърт милион по Елена Паришева



Попето пръсна четвърт милион по Елена Паришева

Ивелин Попов почарчи 250 хил. лв. покрай бременността на приятелката си




Футболната звезда е изтънил подобаващо банковата си сметка, за да подсигури покрив над главата на любимата си и очакваното им дете – пише „Уикенд”. Хубавата Елена слезе от сцената, тъй като в дните преди Коледа трябва да дари национала с мъжка рожба. Видеозонът отдавна бил категоричен, че бебето е момченце. Бъдещата майка е родом от Троян, като преди бременността живеела в София в апартамент под наем.
След като узнал, че ще го направи баща, Попето взел в ръце бъдещето на семейството си. Футболистът купил чисто нов четиристаен апартамент на Елена Паришева в комплекс затворен тип в полите на Витоша. Ивелин пръснал почти 150 хилядарки за просторното жилище. Според съотборниците му Попов поднесъл на Елена ключа от дома, привързан към огромно плюшено сърце.
Това обаче не сложило край на харчовете. Щуракът от столичния квартал „Коньовица” пръснал няколко заплати за обзавеждането на жилището. Не Паришева, а Попето настоял целият интериор да е внос от Италия, като само за детската стая се доверил на турска фирма за обзавеждане на детски кътове. Така изхарчената сума вече наближавала четвърт милион – доверяват запознати. Ивелин и Елена засега нямат планове да скрепят връзката си с брак въпреки детето.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар