Златка Райкова си оперира носа



Златка Райкова си оперира носа
Плеймейтката Златка Райкова си направила пластична операция на носа преди дни




Дали заради раздялата с любимия й Павел, или заради побоя, който й нанесе бившата му приятелка според слуховете край морето, но русата плеймейтка Златка Райкова преди дни си е направила пластична операция на носа, пише bliasak.bg. Според официалните твърдения на нейните близки това било лично решение на блондинката, но ако клюката за разигралия се екшън край морето е вярна, нищо чудно Райкова да е побързала да си направи корекции по лицето.

Депресията е другата вероятна причина, която провокирала русата изкусителка да промени визията си, смятат мнозина. След като това лято се раздели с любимия си Павел, плеймейтката утешаваше мъката си предимно по дискотеки и купони. Двамата бяха заедно близо две години, след като русата Златка успя да го раздели с бременната му приятелка. Явно обаче чувствата им не са изтраяли дълго и двамата поели по различни пътища.
Въпреки твърденията в обкръжението на плеймейтката, че тя е преживяла изключително тежко раздялата им, Райкова неведнъж беше засичана да купонясва из най-елитните клубове в Слънчев бряг. По всичко изглежда обаче, че плеймейтката бързо е преодоляла мъката си по бившата си изгора, защото упорито се говори, че се е обзавела с ново гадже. А кой е новият любим на плеймейтката много скоро ще узнаем.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар