Скандал! Лили Иванова спи с мъжа на Елена Петрова



Лили Иванова спи с мъжа на Елена Петрова
Бившият приятел на Мис Силикон 2011 заяви, че последната тръпка на бившата му изгора е Аристотелис Фотилас


Слуховете, че новата силиконова кралица за 2011 Лили Иванова е на път да загуби дъщеря си, се оказаха верни. Бащата на детето, бизнесменът Мартин Иванов, заяви, че ще предприеме активни действия, за да получи попечителство над дете си, след скандални проявления на бившата му изгора.


“Тя не гледа детето. По-скоро го възприема като аксесоар“, не крие възмущението си Мартин и заявява, че не желае дъщеря му да живее така. Иванов е категоричен, че приятелката му държи повече на популярността си, отколкото на родителските си задължения.
По повод слуховете за различните връзки на бившата му любима, Иванов разкри, че заможният грък, с когото толкова се хвали в последно време знойната брюнетка е не друг, а самият Аристотелис Фотилас. Бившият съпруг на актрисата Елена Петрова се оказал поредният обожател от купа известни мъже, с които е спала силиконовата дива.
По повод твърденията на Лили, че я подлагал на системен побой, Мартин Иванов категорично отрече слуховете. Нещо повече, той заявява, че пластичните операции, които брюнетката си е направила и спечелването на титлата „Мис Силикон“, са платени от него. „Дадох 5000 лева за титлата й, не ми е проблем, просто исках да я видя докъде ще стигне“, заяви бизнесменът.
Що се отнася до публичните спорове между двамата те продължават с пълна сила, а развръзката тепърва предстои.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар