Юксел Кадриев заплашвал Венета Райкова



Юксел Кадриев заплашвал Венета Райкова
Юксел Кадриев заплашвал Венета Райкова да спре излъчването на интервюто с бившата му съпруга Бонка Георгиева.


Водещата е получила гневни есемеси от новинаря от бтв, твърди в. “България днес”.

В събота оперната певица гостува на журналистката в предаването й “Горещо” по Нова телевизия, за да разкаже майчините си неволи. Вече цяла година Кадриев не позволява на Бонка да вижда 10-годишната им дъщеря Габриела.

Кадриев научил по неясни пътища за интервюто с Георгиева, намерил личния телефон на Венета и й звъннал. “Това са лъжи, не ги пускай”, развикал се тв водещият. “Хайде първо чуй интервюто, пък после казвай дали са лъжи”, парирала го Венета и категорично отказала да го послуша. “Нищо не е лъжа, което ще докажа в предаването с документи”, твърди Бонка.

Разговорът с Бонка бил на запис. В “Горещо” тя разказа всичките си неволи, свързани с бившия й съпруг. Пред Венета Райкова, екссъпругата разкри отново защо са се разделили. “Хванах го с мъж. Имам и снимки”, заяви Бонка.

“Нямам нищо против, защото не съм престъпник. Майка съм и си търся правата. Единственото, което искам е да си видя детето”, казва още оперната певица.

Бонка Георгиева разкри още и защо е дала правата за детето на Юксел: ”Когато преди 4 години Габи трябваше да влезе в първи клас, реших да напусна работа, за да я гледам и да й помагам. Две години по-късно, когато се развеждахме, аз все още бях без работа. А той беше в бтв”.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар