Майката на Камелия Воче работела в елитни бардаци в САЩ



Майката на Камелия Воче работела в елитни бардаци в САЩ
Била мадам в елитни бардаци в Щатите

Майката на красивата певица Камелия Воче е живяла, както сърцето й е повелявало. И по времето на социализма, и през престоя си в Щатите, и сега, когато се е върнала от Америка и живее охолно тук, у нас, харчейки американската си пенсия и ползвайки приятелски дарове от бивши любовници във вид на софийски апартаменти.


На младини жената е била известна красавица на София, която е била следена от ченгетата, защото е ходела само с чужденци. Пробвали са я да им снася за тях, но тя им отрязала мераците. Хвали се, че ги е правила на луди и си е правела, каквото си иска. Въпреки непукизма и свободолюбието си, тя е рискувала в един момент да бъде тикната в лагера в Ножарово. Забегнала от България и тук й издали присъда за бягството. В Америка била шефка на елитни стриптийзьорки и танцьорки по тузарски нощни клубове. Наричали я майчето и се допитвали за всичко до нея. Уроците на успешната българска мадам в Щатите не са за подценяване и днес. Така жената учи какво се иска от една жена и как трябва да се ласкае мъжът, който пък е призван да глези жената. Интересен случай от работата й в американските клубове се е запечатал в съзнанието й. Тя и колежките й са наблюдавали как изключително елегантен тузар пристигал в клуба и си поръчвал пийпшоу. Докато гледал чисто голата стриптийзьорка, той сам си смучел чудовищно големия член.
Спомня си и за друг, който пък си плащал солено да му бият шамари. Сега Елисавета е отново в България, но не й харесва това, че вече не мият сутрин София.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар