Сватбата на Слави ще е в хотел „РИУ” в Правец



Сватбата на Слави ще е в хотел „РИУ” в Правец
Въпреки опитите за заблуждаване на любопитната милионна аудитория, медиите разкриват, че Слави наистина ще се жени на 22 октомври



Вестник „Всеки ден”, след някои други вестници, също потвърди новината. В добавка разкри и резултатите от собствените си проучвания по въпроса. Датата не била избрана случайно.. Само 4 дни по-рано Дългия ще отпразнува 45-годишнината си, а това според него е пределна възраст, която той си поставил за сключване на брак. При това е налице желана и харесвана млада дама, която той вече е представил на родителите си и на която е връчил уникален годежен пръстен. Слави очевидно е узрял да се посвети официално само на една жена и това е Мартина Огнянова. Допълнителен силен тласък получило трудното решение и от това, че родителите на Слави нямали търпение именно Мартина да стане госпожа Трифонова. Особено мама Славка, която била на път да разбие мита за злата свекърва, която не ще снаха си.
Всъщност има и една много прозаична причина сватбата да се състои на 22 септември. А тя е, че на първоначално замислената дата 16 октомври хотел „РИУ” в Правец бил пълен, а Дългия искал да го наеме целия за дългия списък от гости, които щял за покани на тържеството си. Тузарският комплекс бил свободен на 22 октомври и така датата сама се определила. За да е лоялен към читателите си, вестник „Всеки ден” специално е проверили и установил, че комплексът е резервиран изцяло по повод грандиозна сватба за отбрани ВИП-ове.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар