Дженифър Лопез разтърси дупе в Лас Вегас



Дженифър Лопез разтърси дупе в Лас Вегас
"Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас", гласи популярна американска поговорка. Това е валидно и за Джей Ло, която беше като отвързана след участието си на фестивала iHeartRadio.



Подобно на лиричната си героиня от сингъла й "On the Floor", Лопес щуря на дансинга в клуб Pure цяла нощ. Латината не се отдели от ВИП зоната, където заедно с танцьорите си се наливаше с шампанско Dom Perignon Rose. Докато Дженифър Лопез кършеше снага, на екраните в заведението пускаха нейни клипове. Въпреки че се раздели наскоро със съпруга си Марк Антъни, певицата с нищо не показва, че се чувства самотна. "Дори е по-секси и дива отвсякога", коментираха пред People нейни фенове.

Дженифър Лопез

В разгара на купона един от танцьорите й си свали ризата и започна да се търка в скута й. Вместо да го отблъсне, Дженифър показа, че всячески се наслаждава на импровизирания стрийптиз.

След като потанцува на парчетата си, атрактивната гостенка разкърши тяло на Риана и Black Eyes Peas и напусна клуба замаяна и развеселена в 3:30 сутринта.

Източник lifestyle.ibox.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар