Топ 5 скандали между плеймейтките



Топ 5 скандали между плеймейтките
Кои популярни гърли си скубят екстеншъните и защо
Най-известните двойки врагини плеймейтки според „Торнадо” са Златка Райкова и Дорис Дилова, Черната Златка и Светлана Василева, пак Светлана Василева, само че срещу Гергана Райчевска

Досадилите Алисия и Николета удължават списъка. Приключват го Христина Хайст и Гери Аролска.
Започваме със Златка Димитрова и сексапилната Светлана Василева. През изминалата седмица Черната Златка отправи публична закана на Светлана Василева да я изправи пред съда заедно със сайта й HotArena.net. На сайта си Светлана пуснала слух по адрес на Златка, че е компаньонка и платен модел. Известно е, че двете гърли въобще не се понасят, но последният скандал между тях бил невиждан. Яростта на Черната Златка се подсилвала от това, че Василева не проявила уважение към смъртта на бащата на Златка. Светлана пък отвърнала, че обвиненията на Черната Златка са налудничави.
Русата Златка пък си навлече гнева на Дорис Дилова, защото миналата година отправи остри думи по повод титлата й „Мис Плеймейт”. Тя наричаше Дорис абсолютно недоразумение. А Дилова не й остана длъжна и също я понаплю, но до бой така и не се стигна.
Светлана Василева се смрази и с Гергана Райчевска. Според разкази на очевидци Гери ступала в тоалетната на столична дискотека Светлана. Гневът й бил продиктуван от това, че Василева говорила зад гърба й, че е лека жена.
Разпрата между Алисия (единствената, която не е плеймейтка в класацията) и Николета е ясна на всички. Новост във вражеските им отношения и резултатите от тях е фактът, че Алисия се движи в компанията на гардове, наето от Ники Михайлова, заради заплахи, отправени й от Николета.
Христина и Гери Аролска пък са участвали в батална сцена на най-видното място – фоайето на хотел „Адмирал” в Златни пясъци. Мелето между двете плеймейтки се обърнало в размяна на удари, драскане и скубане на коси и екстеншъни. Накрая и двте изглеждали като маймуни. Причината за скандала е повече от смешна – преди да започнат снимките за „Плейбой” двете заспорили коя да влезе по-напред, за да й направят грима и прическата. Все пак Гери успя да стане корица за месец май 2009, а Христина Хайст живее в Германия, омъжена за американски командос.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар