Мария Илиева: Ужас станах на 33, а още не съм омъжена



Мария Илиева: Ужас станах на 33, а още не съм омъжена
Докато цигуларят Васко Василев е почти винаги намръщен в "Х-фактор", колежката му от журито Мария Илиева се изявява в ролята на "доброто ченге", носи мълвата.





Тя с удоволствие показва белите си зъби и пее, и танцува и с добрите, и с лошите кандидати за слава.

Певицата не обелва дума за личния си живот, но не крие, че е почивала на остров Капри за пет дни, които я заредили за цяла година напред, пише blitz.bg.

Признанието й веднага възкреси слуховете, че Мария е интимна с италиански собственик на верига дискотеки, с когото именно е била на острова.

Преди да срещне италианеца, певицата била дузпата на холивудския актьор Хуан Фернандес, с когото живя няколко месеца, тъй като връзката им не клоняла към брак.

Клюкари твърдят, че певицата, преминаваща Христовата възраст - 33 години, вече се притеснявала, че е още неомъжена и няма деца.

"Не бих искала да правя компромис просто, за да съм поредната, която има своето семейство", коментира кратко Илиева пред "Ева".

Според познавачи на символиката обаче татуировка на дясната китка на Мария издава, че тя отчаяно търси брачна половинка.

Тя си е татуирала калинка, която, както се знае, вещае брак на притежателя си.

Преди време се говореше, че гласовитата певица толкова е обсебена от мисълта за свое семейство, че залитнала дори по Евгени Маестрото, когото поканила на интимна вечеря. Нещата между двамата талантливи музиканти обаче нещо не се получили.

Дали наистина Илиева е прекарала почивката си с италианското си гадже и накъде отива връзката им, тепърва предстои да се разбере.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар