Лили Иванова пристана на ГЕРБ за 200 бона



Лили Иванова пристана на ГЕРБ за 200 бона
Естрадната ни прима ще пее за ГЕРБ срещу хонорар от 200 хил. лв


Лили Иванова била поканена лично от Искра Фидосова, която й била запалена почитателка – разкрива „Уикенд”. Именно тя убедила Борисов, че по-добре ще е на площадите да излиза Лили вместо приятеля на Цецо Цветанов Веселин Маринов.
Бардът на червените бабички, префасонирал се като трубадур на ГЕРБ, определено не е сред любимците на премиера. Така че Лили твърде лесно е заела мястото му – коментират запознати.
„Нали трябва да плаща данъци на държавната хазна. Ето, дават й шанс да ги изкара!” – присмиват се на въртележката в политическата ориентация на Лили Иванова.
По време на соца звездата бе член на БЗНС и благодарение на тях получи званието „народна артистка”. После бе сред първите, пели под развятите сини знамена на СДС. Когато на ход дойде Царя, певицата веднага се отърка в царедворците и дори стана един от учредителите на НДСВ. Вечно недоволната от България артистка е забелязвана и в лоното на Атака – да се здрависва със Сидеров и да му пожелава успех. На свой концерт пък преди време благодари лично на Ахмед Доган, пратил й скъпа кошница с цветя.
„Ах, мили мои партии, любими, аз ще бъда с таз, която е на власт!” – пееха навремето НЛО, но май песничката се отнася с пълна валидност до естрадната ни прима.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар