Нечувано! Сватбата на Гергов – с ценоразпис




Гостите на сватбата на Красимир Гергов и Деница Атанасова са получили невероятен сюрприз – ценоразпис на услугите, които ще ползват, присъствайки на церемонията

Нечувано! Сватбата на Гергов – с ценоразпис
Шумната сватба на 50-годишният олигарх младоженец Красимир Гергов и 25-годишната му невеста Деница Атанасова ни светна във връзка с новостите, въвеждани на някои тузарски сватби.
Не е ясно откъде медийният магнат Гергов черпи челен опит или сам е автор на идеята, но неговото пищно тържество е било с ценоразпис. Гостите от сой на брачната церемония в замък в Тоскана, Италия, с огромна изненада установили, че ще им се наложи да си платят за нощувките в двата замъка, които са ангажирани за целта в продължение на три дни за тузарската венчавка.
Според скандалния ценоразпис, за единична стая сватбарите трябвало да си платяп по 800 евро на нощ, а за апартамент – по 2000 евра. Човекът който информира за пикантния факт, е сред поканените, който обаче веднага изхвърлил поканата в кошчето за боклук. Възмутеният подбран гост буквално заявява следното: „Излиза, че за да видим Деница булка и Красимир младоженец, трябва да платим около 10 000 евро масраф: за път, за нощувки и благотворителност за бедните деца на Индия…” (а за Българските?) „… има и голф турнир, той сигурно ще е на „вързано”, та Краси Гергов да си е на далавера отвсякъде”.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар