Алисия: Нормално е двете деца на Валери да се познават




Майката на Валери-младши разсъждава мъдро и разумно във връзка с Нероден Петко на Николета Лозанова и Валери

Алисия: Нормално е двете деца на Валери да се познават
При Алисия нещата винаги се получават след време. Така тя първоначално едва преглътна изневярата и загубата на любимия Валери, а после намери случилото се за не толкова страшно.
После в момент на внезапно раздразнение пожела обидното: „Валери, Бъди щастлив с Курволета”, а като мина известно време реши, че и бебето, което ще закрепи новата връзка също не е проблем. Дори фолк дивата е признала в интервю за „Блясък“, че няма да прави никакви опити да разделя сина си Валери-младши от другото дете на неговия баща и новата му жена – Николета Лозанова, дете, което ще е факт след няколко месеца.
Певицата реди благи слова по повод бъдещето на двете деца: „Все пак те ще бъдат роднини – все още не знам дали ще са братче и сестриче или братчета, но ще имат близка връзка помежду си и е нормално да се познават“. В начина, по който говори вече по тази чувствителна тема, личи една улегнала жена, която може да контролира новия си живот и емоциите, свързани със загубите и придобивките не само в минало, но е в сегашно време.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар