Алилуя! Азис пусна филм за живота си




Фолк певецът за първи път показа биографични кадри от живота си на кинолента


 Азис пусна филм за живота си
Въпреки че е смятан за една от най-големите звезди на поп фолка, певецът Азис е изминал труден път докато стигне до върха. И след като само преди дни показа чисто новата си визия в специална фотосесия и заяви пред медиите, че се чувства на върха, снощи преди участието си в столичния клуб Night Flight, успя да разчувства всички с кратък, но трогателен филм за живота си.


Певецът показа пред всички слабо коментираните досега факти от миналото си, като раждането си в затвора, детската си мечта да бъде момиче и годините на бедност и мизерия, които е преживял. И подобно на холивудски филм за Пепеляшка финалът се превърна в своеобразен хепиенд и грозното патенце се превърнало в лебед.

И въпреки, че акцентът в лентата е поставен върху живота на Азис, някои от кадрите провокират и сериозни социални въпроси.
Филмът показа детските му мечти
Но веднага след края на филма Азо се появи на сцената и накара всички да забравят за видяното, като спретна поредния си c.
Все пак филмът със сигурност привлече вниманието на зрителите и нищо чудно някои от родните продуценти да му отправят предложения да участва и в друга кинолента и то отново в главната роля.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар