Полуголата Мария с табелките от „Сблъсък” – мутреса на Ицо Байков




Полуголата Мария с табелките от „Сблъсък” – мутреса на Ицо Байков

Мария Велкова станала държавен служител с подкуп, даден от бандита на бивш министър

Според супер скандално разкритие на вестник „Уикенд”, едрогърдата Мария от „Сблъсък” от години била метреса на наркобос номер 1 – Ицо Байков. Като приключила с участието си в телевизионното предаване, Мария Велкова била назначена като експерт по усвояване на милионите от европейските фондове. В качеството си на висш държавен чиновник, Мария, през ръцете на която са минавали крупни финанси, след приключване на работата си в министерството, се е срещала с любовника си бандит – Ицо Байков. 
Пред очите й наркодилърът израснал от редови член на банда в поръчител на мокри поръчки. Хубавицата може би е знаела нещичко за десетките пребити дилъри, както и за другите с отрязани уши и извадени очи. Дамата е присъствала и на мястото на срещите на Байков с другите мутри в кафене „Ла Кубанита”.

Мария Велкова няма как да не е била свидетел и на алъш-вериша, който се е спретвал там. Техни познати разказват, че Байков се е хвалел наляво-надясно как е подкупил самия Орешарски, за да бъде назначена любовницата му в Министерството на финансите. Само за харчлък е давал на Мария 10 000 лева. Тя прекратила интимните си контакти с него с него, когато, заради тежко криминално престъпление, трябвало да се укрива. Когато обаче Ицо Байков си решил проблема, Мария отново му станала гадже. Разбираемо, при положение, че гангстерът върти 250 000 оборот на месец от търговията с дрога, притежава „Хамър” и две G-класи и е влюбен в голямата си любов – Мария.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар