Мария призна, че се развежда




Мария призна, че се развежда

Фолк изпълнителката не може да крие повече истината и потвърждава тръгналата преди няколко месеца мълва за разрива в семейството й

Оказа се, че досегашните опити на Мара Отварачката да размива истината за несполуките в брака си са само отлагане на публичното оповестяване на невъзвратимото. Миньончето най-накрая изплюло камъчето пред колежките си. То признало, че на 13 септември трябвало да празнуват годишнина от сватбата си, но тя и бизнесменът Димитър Андонов всъщност са в процес на развод. След съобщението за раздялата, Мария отказала по-нататъшни коментари. Хора, които са били запознати със семейните им неблагополучия обаче, са наясно и разкриват, че съпругът й е фалирал.
Преди повече от пет години приказката между двамата имала своя апогей, когато Митко е направил предложение за женитба на Мария в най-скъпия хотел в света – „Бурж ал Араб“ в Дубай. След това последвала и тежката сватба и раждането на дъщеричката им Марая. Мария е била голяма късметлийка, защото е завъртяла главата на една от най-привлекателните партии в родния му Благоевград. Доскоро битуваше също доста добро мнение за финансовото му състояние, независимо, че всички знаеха, колко много харчи по жена си Мария. Знаеше се, че е собственик на „Вихрен Палас“ в Банско и е син на бившия зам.кмет на Благоевград Кирил Андонов. Самата Мария по документи е управител на фирмата за недвижими имоти на мъжа си „Мираж пропърти мениджмънт“. Макар Мара Отварачката да отрича, че евентуален фалит може да е причина за развода й, упорито се говори, че неблагополучията са тръгнали именно оттам.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар