Игнатова забрани на Рачков да се вижда с брат си




Мария Игнатова категорично била против визите между любимия си и брат му

Игнатова забрани на Рачков да се вижда с брат си
Любовницата на комика по всякакъв начин саботирала планираните срещи между двамата братя. Тя настоявала Рачков да прекъсне всякакви отношения с близкия си родственик заради криминалните му прояви.
Нека припомним, че братът на известния комик беше изловен при случайна полицейска проверка, че кара с фалшива шофьорска книжка. Той дори поостана в ареста, където трябваше да дава показания за престъпното си деяние. Фалшивият документ бил много добро менте, но той не успял да заблуди проверяващите.
Това съвсем не било единственото провинение на Петър. Той бил сериозно задлъжнял към бургаски мутри, а любимият на Игнатова отказвал да го финансира вече и да му плаща дълговете. Точно от това се страхувала блондинката – да не се забърка и той с мафиотите. Затова по всякакъв начин се опитвала да отдалечи двамата братя и засега се справяла успешно с тази си задача.
Преди години, когато Мария се е изявявала като модел, тя натрупала богат опит и впечатления от хората от подземния свят. Разбрала, че с тях шега не бива, защото могат да бъдат безкомпромисни, когато засегнат интересите им. А Петър продължавал да иска финансова помощ от съмнителни типове и да се забърква в далавери.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар