С пищна гръд и пълни устни Анджи иска да играе Цеца!?




С пищна гръд и пълни устни. Анджи иска да играе Цеца!?
Анджелина Джоли иска да се запознае с Цеца Величкович и да снима филм за живота й, в който тя да е в главната роля.
Докато Светлана Ражнатович прекарва лятото си във вилата в елитния белградски квартал Дединйе, където е под домашен арест, Анджела Джоли проучва нейната биография, осенена от идеята да снима филма за живота на Цеца, пише сръбският вестник "Ало".
"Като режисьор на филма за събитията в бивша Югославия (миналата година Джоли засне режисьорския си дебют – любовна история между мюсюлманка и сърбин на фона на войната в Босна), Анджелина се е заинтересувала изобщо от Балканите.
Така тя забелязала, че Цеца е най-популярната певица не само в Сърбия, но и във всички бивши югорепублики. Особено интересно й се сторило, че Цеца я слушат и хърватите, и бошняците, макар че съпругът й Аркан е воювал срещу тях", разкрива добре информиран източник, който неколкократно е разговарял с Анджелина.
Източникът обяснява пред изданието и защо Анджи иска да играе Цеца: "Първо, докато беше в Сараево, Анджелина имаше възможност да чуе музиката на Цеца и започнала да разпитва за нея. След това видяла нейни снимки и клипове в YouTube и веднага забелязала приликите между себе си и Цеца – и двете тъмнокоси и стройни, с пищна гръд и с пълни устни, горе-долу на една и съща възраст, така че това идеално може да се използва в евентуален филм", казва източникът.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар