Светлана Василева секси в нова фотосесия




Светлана Василева секси в нова фотосесия

Мис „Плейбой“ демонстрира секси първични инстинкти в къса рокля с коса

Нова, още по-секси и безспорно различна, новата фотосесия на Светлана Василева със сигурност спечели заслужени овации. С лека нотка на ретро звучене и може би своеобразен поздрав към друга голяма красавица на световното кино — Ракел Уелч, мис „Плейбой“ Светлана Василева се появи в атрактивна и безспорно секси визия на новите си снимки, показа ни hotarena.net.
Вероятно замислена като опит да се пресъздаде по един по-секси начин визията на жената в древни времена, новата фотосесия на популярната красавица и бизнес дама Светлана Василева всъщност провокира и някои първични инстинкти у мъжете. Сексапилната блондинка се появи в новата фотосесия с перфектно тяло и уникална рокля декорирана с коса отпред. Така влизайки в образа на истинска лъвица Светлана демонстрира екзотика и сексапил в едно.
Мис „Плейбой“ демонстрира секси първични инстинкти в къса рокля с коса
Както се зарече преди време Василева не показа нито веднъж голо тяло, като заложи на много по-еротичния полугол стил. Новата творческа фотосесия на красавицата е дело на професионалния фотограф Кирил Христов, който със сигурност успя да създаде един неповторим облик на плеймейтката.
Черно-бялата фотосесия, която може заслужено да носи лиричното име „Нощ в гората“ със сигурност успява да впечатли не само с изваяните форми на блондинката, но и със загадъчното й излъчване уловено от фотообектива. При това си личи, че снимките са направени с много въображение и професионализъм. Дотолкова, че заслужено могат да се определят като модерни произведения на изкуството.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар