Йоана Буковска продаде сватбата си



Типично по холивудски продаде сватбата си актрисата Йоана Буковска

Йоана Буковска продаде сватбата си
Младоженците предоставили правата за отразяването на предстоящата си венчавка на списание „Hello”. Амбициознато издание се утвърди като лидар в класа си и измести преките си конкуренти „Стори” и „ОК” у нас.
„Избрах си едно издание, защото се страхувам от прекаленото преекспониране на церемонията. От известно време отказвам и интервюта, за да не втръсна на хората” – сподели звездата на култовия сериал „Дунав мост”. Буковска уточни, че сумата, която е получила от списанието, не е особено голяма.
Още преди месеци стана ясно, че в края на август Йоана Буковска и нейният приятел Иван ще вдигат сватба. Точната дата обаче засега се пази в тайна. За тържеството се знае, че ще бъде в ретро стил. Младоженецът ще вземе булката с ретро автомобил от 1930 година, който е вече запазен. Говори се, че марката била Форд Т, прословутата „Тенекиена Лизи” – първата серийно произведена кола в света през 1913 г.
Йоана и Иван

Буковска ще бъде облечена в консервативна бяла рокля.
Актрисата вече се е венчавала веднъж в миналото с Чочо Попйорданов, с когото до брак така и не стигнаха. Сега и двамата избягват да говорят за този период от живота си и следват независимо един от друг пътищата си.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар