Луиза Григорова кръшка на Явор с непознат




Младата актриса Луиза Григорова щракната да се целува с непознат в парка

Луиза Григорова кръшка на Явор с непознат

В идиличния рай наЛуиза Григорова и Явор Бахаров май има сериозни проблеми. След като хванаха Бахаров с марихуана и тръгнаха слухове, че и Луиза се дрогира, симпатичната брюнетка беше щракната да се целува с непознат мъж в парка. Изглежда младата актриса върви по стъпките на колежката си Радина Кърджилова, която заформи преди месец любовен триъгълник на морето.


Случайни минувачи успели да щракнат дъщерята на Ивет Григорова с непознат мъж в парка, съобщава електронното издание blitz.bg. През цялото време двамата не спирали да се целуват, и да се гушкат на пейка, в градинката пред Народния театър, твърдят очевидци. Първоначално двамата пристигнали в компанията на група приятели и с бутилки бира в ръка, но с напредване на вечерта страстите се разгорещили и актрисата и ухажорът й се уединили в по-отдалечено кътче. При това изглежда  не можели да се държат далеч един от друг, което било видно и от нежните ласки, които не спирали да си разменят.
Явно проблемите между Луиза и официалната й половинка Явор Бахаров са доста сериозни, като се има предвид скандала с марихуаната. Въпреки че пред медиите звездата защити гаджето си, като заяви категорично, че Явор не взима наркотици и дрогата е била на негов приятел, изглежда на четири очи доста сериозно се е скарала с  него. Затова и мнозина си задават въпроса, дали все още имат връзка или вече са разделени.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар