Венета Райкова на младини и сега!




Скандалната тв водеща на „Горещо“ Венета Райкова направо е неузнаваема през 1992

Венета Райкова на младини и сега!
Често пъти, докато гледаме снимките на някоя звезда от детството й и ранните й години под светлините на прожекторите, виждаме и малка част от трансформациите, през които е преминала. И ако повечето знаменитости са избрали да запазят по нещо от себе си във външния си вид, колкото и да е малко то, други стават просто неузнаваеми.

Абсолютно различна се оказва отпреди 19 години обаче скандалната журналистка Венета Райкова. И ако днес горещата дама може да бъде разпозната навсякъде, едва ли бихте забелязали нейното по-младо аз, докато минава по улицата.
Преди да се преквалифицира в скандална блондинка, водещата на „Горещо“ била брюнетка. Това се вижда от корицата на един от броевете на списание „Жената Днес“. Освен чернокоса популярната тв дамата е била и с гъсти къдрици, а не с правата руса коса, с която днес се подвизава на малкия екран
Венета Райкова... днес
Венета Райкова... днес
Впечатление правят и веждите и очите, като за последните е трудно да се определи дали са пронизващите ледено сини ириси, които са запазената й малка или просто кафяви.
Самата структура на лицето също изглежда малко по-овална, но е трудно да се прецени дали заради свалени килограми или с помощта на скалпел по-възрастната Венета изглежда и по-слаба.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар