Таня Боева мисли за самоубийство




Месец след като Таня Боева погреба новороденото си бебе, певицата е в дълбока депресия и мисли за самоубийство

Таня Боева мисли за самоубийство
Месец след трагедията с новороденото си бебе, която преживя Таня Боева, почернената майка мисли за самоубийство. Суицидните помисли я спохождали често, певицата изпаднала в дълбока депресия, заради загубата на новороденото си бебе. Фолк дивата приемала тежко загубата на детето си, обмисляла да замине далеч от България, за да не си спомня за трагедията, разкри „ШОУ”.
Суицидните помисли спохождали Таня Боева
Нейни близки са изключително притеснени за нея. Тя се е изолирала от всички, отказва да контактува и с медиите. Загърбила е всякакви лични и професионални ангажименти, заключила се е в мъката си, разказват нейни приятели.
„Много й дойде на Таня Боева. Преди 4 години, когато беше бременна с близнаците, отново изгуби дете – в 4-тия месец тя пометна. Преживя го тежко”, спомнят си нейни близки. Поредната загуба в живота й направо я довършила. Изпълнителката на „Лутам се” винаги е била с лабилна психика, а нещастията я спохождали често.
Припомняме, че в края на юни месец Таня Боева роди момченце. Няколко часа след раждането обаче се появили усложнения и лекарите не успели да спасят сина й. Със съпруга си Мишо Бургуджиев заченали бебето на Хавайските острови.
Фолк певицата има 4-годишен син на име Росен.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар