Галена хваната в крачка



Галена хваната в крачка
Преди около 2 месеца Галена направила крачка встрани от правия път на бракосъчетанието – научаваме от „Всеки ден”. Тя преспала с именит футболен бос от София, като изневярата се осъществила в баровския хотел „Риу” на правешкото езеро.
Със силно накърнена чест унизеният вафлен бос пробвал да събере повече доказателства, за да узнае дали кръшкането на половинката му е било единична забежка, или става дума за трайна интимна връзка.
Разпитът на двамата охранители, прикрепени към Галена, не дал резултат – бодигардовете отричали категорично да знаят нещо по случая. Доносникът, който осведомил Галин обаче твърди, че момчетата с яки вратове били подкупени от въпросния футболен бос – пише таблоидът.

В крайна сметка Галена признала, че е била в хотела, но не за авантюра, а за да уреди свой ангажимент с определена бизнес дама.
„Галин не вярва на Галена и знае много добре, че тя му изневерява. Лошото за него е, че любовникът й е по-влиятелен и богат от него самия и той няма какво друго да направи, освен да преглътне унижението” – отбелязват клюкарите във Велико Търново.
В града на болярите все още помнят, че Галин заряза предишната си жена именно заради изневяра. Става въпрос за колежката на Галена – Десислава, която бе спипана да кръшка със сикаджийски бос.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар