Алекс Раева направи реверанс към перничани




Певицата е в еуфория за новото си амплоа

Алекс Раева направи реверанс към перничани
Алекс Раева остана възхитена от природните забележителности на Перник, станал известен като града, присъстващ най-често в шеги, вицове и хуморески у нас.

Видеото към най-новия сингъл на певицата – „Nice in July“, е снимано на каменна кариера в близост до центъра на „скакауците“ и тунингованите голфове.
Водещите Иван и Андрей често в шоуто си се задяваха с жителите на миньорския град. Те пускаха вицове от типа на: „Що е то пернишки бейлис?”- „Ракия с боза” или пък „Какво е пернишка сурвачка?” – „Арматура с пуканки”. Друга хумореска за перничани гласи, че всеки от тях има по два анцуга – един за всеки ден и другия за сватба.
Алекс Раева
Това е и последното заглавие, което Алекс Раева пуска в ефира за летния сезон. Сега тя смята да обърне повече внимание на актьорската си игра в новия сериал на Би Ти Ви „Седем часа разлика“. Снимките текат в САЩ и у нас, а сюжетът е базиран на действителни случки. Продуцент е Маги Халваджиян, с чийто екип певицата сподели професионална химия и като водеща на „България търси талант“. Сценаристи са Милена Фучеджиева и Любен Дилов-син, а за каузата са спечелени още Малин Кръстев, Ваня Цветкова и Мария Статулова.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар