С какво Андреа разчуства феновете си?




С писмото от Милано, охулваната певица засвидетелства обичта си към своите фенове и направи опит да спре хулите по свой адрес

С какво Андреа разчуства феновете си?
Писмото, получило голяма популярност, е озаглавено „Най-дългите часове в моята кариера”. В него русата чалга грация говори за това, че се е намирала в една хотелска стая, в един от най-прелестните съвременни градове на света – Милано.
Това били последните часове от престоя й там, а мислите й били фокусирани само върху едно нещо: „Защо все на мен?” Този път, вместо да стиска зъби, решила да напише нещо за случилото се предишната нощ. В интернет, незнайно по какъв начин, изтекла новата й песен с Борис Солтарийски, при това парчето било недовършено. Това преляло чашата на търпението й и понеже и без това вече й било дошло до гуша от мръсотията, която се изсипва ежедневно върху нея, решила да излее душата си в сърцераздирателно според нея писмо.
На онези, които целели единствено да я сринат и да я заличат от списъка на изпълнителките, тя отговаря, че не са успели да я сломят. Андреа няма да липсва от музикалната карта на България. А на страхотните си фенове, в израз на огромната си обич към тях, тя обещава да им поднесе много скоро завършената й песен с Боцко. Освен това, ако зависело от нея, тя би искала да им пуска всяка сутрин по едно ново парче, защото те го заслужавали и защото така можела да им засвидетелства голямата си привързаност.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар