Меги Колева: Не обръщам внимание на злобата и завистта у хората!




Мис Плеймейт 2011 не смята, че Азис е човекът, който трябва да решава дали титлата й е заслужена

Мис Плеймейт 2011 не смята, че Азис е човекът, който трябва да решава дали титлата й е заслужена

Въпреки че само преди седмици спечели титлата Мис Плеймейт 2011, победителката Меги Колева вече е в устата на столичните клюкари. Причината за огромната й популярност в светските хроники обаче, не се дължи на скандални изяви, а на острите подмятания от страна на певеца Азис спрямо нея.


Тъй като кралят на фолка претърпя тежък удар, когато близката му приятелка Галя не спечели, той не пропускаше възможност да уязви новата миска. Меги Колева обаче също се оказа мъжко момиче и учтиво му препоръча да си гледа музикалния живот: „Мисля, че не Азис е човекът, който може да преценява за какво ставам и за какво не. Нека той да си гледа неговия сценичен живот, а пък аз – моите си неща“, коментира изказванията на певеца, сексапилната брюнетка в интервю за blife.bg.
На победата си в конкурса новата плеймейтка гледа като на възможност да се развива и да продължи напред, но не споделя какви са бъдещите й професионални планове. Личният си живот предпочита да пази в тайна, но признава, че има сериозен приятел. И е съвсем категорична, че нощните клубове не са сред любимите й места, където да се забавлява.
Дали новата миска ще продължи и занапред да поддържа имиджа си на сериозно момиче, тепърва ще видим. Факт си остава обаче, че ще й подражават доста млади момичета, затова със сигурност трябва да внимава.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар