Деян Донков търси за Радина красиви миди на плажа




Най-горещата двойка на лятото Радина Кърджилова и Деян Донков прави романтични разходки по плажа

Деян Донков търси за Радина красиви миди на плажа
Стая в хотел на къмпинг „Градина” е наела най-актуалната двойка на лятото – Деян Донков и Радина Кърджилова. Двамата актьори са на морето от няколко дни, като често са засичани да правят романтични разходки по брега, събирайки интересни мидени черупки.

Гълъбчетата, чиято разлика във възрастта е 12 години, този път са избрали да бъдат сами, за да се наслаждават на любовта си необезпокоявани дори от близки приятели.
Но рождения ден на Радина, който тя празнува на морето, имаше повече от 100 души и двамата не намираха време да останат сами. Тогава Деян се беше дистанцирал и нищо не даваше индикация, че именно половинката му има специален повод за купон. Актьорът сам разсипваше питиета на гостите в заведението, като думата, която размени с Радина, беше само „наздраве”.
Въпреки упоритите слухове, че са се разделили, влюбените гълъбчета продължават да се радват на съвместната си почивка. Привечер те били забелязвани да се разхождат по плажа, изпращайки с премрежен поглед залеза. През деня пък Деян събирал мидени черупки и най-красивите от тях подарявал на любимата си. Радина пък истински се радвала на малките подаръчета, които засвидетелстват обаче истински жест на внимание и отдаденост.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар