Йоана Буковска се съблича за 400 лева




Тарифата на актрисата Йоана Буковска за секссцените в сериала „Под прикритие“ била четири стотачки

Йоана Буковска се съблича за 400 лева
След като пожъна доста скандална слава с участието си преди години в сериала „Дунав мост“, актрисата Йоана Буковска извървя дълъг път.
След години, прекарани в театъра, тя отново се завърна на малкия екран с ролята си в хитовия сериал „Под прикритие“. Но и днес, както преди, хубавата Йоана явно не се свени да се съблича пред камера. Още с дебюта си на екран, актрисата често показваше прелести пред камерата и по всичко личи, че и след толкова много години голотата все още не я притеснява.
Йоана Буковска обича да се съблича
Популярната актриса стана известна през 90-те години на миналия век именно със скандалната си роля в сериала „Дунав мост“. Доста по-млада тогава и със сигурност далеч по-неопитна, тя буквално взриви обществото не само с откровените сцени на екран, но и заради интимната си връзка с женения все още Чочо Попйорданов.
Клюката донася, че натрупалата днес професионален опит Йоана няма нищо против да се снима без дрехи, срещу прилично заплащане, разбира се. Последната „гола“ сцена на вече зрялата актриса беше в новия хитов сериал на БНТ 1 „Под прикритие“, където Буковска демонстрира прелести, правейки секс на бюро.  За да се съблече пред камерата, актрисата поискала 400 лева на ден, твърдят запознати. А заснемането на сцените с нея, отнело цели три дена, за които звездата прибрала „скромната“ сума от 1200 лева.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар