„Преслава“ се патентовала срещу 300 000



Новата кралица на поп фолка Преслава е и първа дама по хонорари в бранша


„Преслава“ се патентовала срещу 300 000
Може да е държавен глава, но дори президентът Георги Първанов не може да се похвали с такава заплата!
Фолк певицата Преслава е най-скъпоплатената певица у нас, пише електронното издание HotNews.bg. Оказа се, че новата кралица на поп фолка взима по 6000 лева, за участие в заведение.


За да пее в някоя от нашенските кръчми чаровната брюнетка прибирала шокиращо висок хонорар за един-два часа пред микрофона. При това, за разлика от много свои колежки, дивата далеч не правела компромиси с възнаграждението си.
И въпреки че на пръв поглед исканията на певицата изглеждат безумни, в нейна защита трябва да кажем, че тя издържа един куп храненици. На първо място се нарежда продуцентът й Митко Димитров, който прибира близо 70% от хонорарите, а след него се нарежда и Милко Калайджиев. Той също се е подсигурил за апетитно парче от баницата, и то още преди 6 години, когато певицата подписва договор с „Пайнер“. Затова не е изненада, че младата певица е вдигнала толкова много цената. Особено след като е една от малкото, които не разчитат спонсор в сянка.
Но освен скъпо платена, Преслава се оказва доста практична. Тя е патентовала името си до 2014 година и който иска да го вземе, ще се наложи да заплати „скромната“ сума от 300 000 лева. Наистина, тежка е царската корона, но затова и толкова скъпо струва.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар