Новата „Мис България 2011″ не била любовница на братя Диневи




Майката на най-красивата българка Ваня Пенева не вярвала в успеха на дъщеря си

Новата „Мис България 2011″ не била любовница на братя Диневи
Новата „Мис България 2011″ Ваня Пенева, едва от няколко седмици е коронована, но не слиза от първите страници на светските издания. Новата кралица на красотата бързо влезе в устата на жълтата преса и неведнъж беше обвинена, че далеч не толкова почтено си е спечелила короната, а й е купена от известните бизнесмени, братя Диневи.
В интервю за вестник Шок обаче, майката на миската, Камелия Пенева опроверга слуховете, че дъщеря й е имала близки отношения с тях.
Според банковата служителка от Казанлък, причината за клюките, че дъщеря й е имала връзка с магнатите е участието й в конкурса „Момиче за милиони“. След като Ваня си направила фотосесия на яхтеното пристанище на милионерите и спечелила титлата всички започнали да я спрягат за любовница на бизнесмените. „Но предварително беше обявен в Интернет конкурсът и се гласуваше кои 20 момичета, изпратили снимки, трябва да останат.“, обяснява майката на Ваня и признава, че изобщо не е повярвала, когато й съобщили, че дъщеря й е спечелила първото място.
Същото било отношението на родителката и към конкурса „Мис България“. Тя се опитала да убеди дъщеря си, че резултатът е предрешен предварително и няма смисъл да пренебрегва учебната сесия, заради едно състезание. Затова и била изключително изумена, когато Ваня спечелила.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар