Синът на Черепа скочи от Ива Софиянска на Славея Сиракова



Отрочетата на богатите и известните заформят любовна геометрия

Синът на Черепа скочи от Ива Софиянска на Славея Сиракова
Синът на милионера Васил Божков – Черепа, Антон, е изпаднал в любовно раздвоение. Такава е ситуацията и с дъщерята на Наско Сираков, която по всяка вероятност е на път да отмъкне гаджето на Ива Софиянска – въпросния Антон.
Завързаната Славея пък съшо се води с официално гадже, на което с удоволствие кръшка с милионерския наследник. Преди да се намеси щерката на Наско Сираков, младата Ива Софиянска и Антон имаха няколкогодишна любов.
Красивата Ива и 4 години по-големият от нея – Антон, се запознали покрай по-голямата сестра на момичето – Елена. Тя именно завела Ива на курбан, където всъщност тя се запознала с настоящия си любим. Навремето Ива Софиянска с гордост обясняваше как се е развила връзката им: „С времето все по-често се виждахме и така се развихриха чувствата ни. Дъщерята на бившия кмет на София и премиер на служебно правителство – Стефан Софиянски, и Антнон Божков впоследствие се сближиха толкова много, че заживяха заедно в Лондон, където Ива учи журналистика.

Отрочетата на богатите и известните заформят любовна геометрия
Идилията, както се спомена, вероятно е на път да приключи. Причината – палавата и пробивна Славея Сиракова. Запознати твърдят, че силиконката е успяла да завърти главата на Божков-младши. Въпреки че Славея си има официално гадже и живее в Испания, напоследък много често взимала самолета по дестинацията Мадрид – Лондон.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар