Ники Илиев отрече да са го били



Ники Илиев отрече да са го били

Актьорът Ники Илиев категорично отрече слуха, че се е сбил с досадни фенове на Саня, както писа жълтата преса.


„Много се изненадах, когато разбрах, какво са писали във вестниците. Обадиха ми се познати да ме питат, как съм, защото чели, че съм се заяждал с упорити фенове на Саня и те са ме набили. Няма такова нещо" - категорично заяви Ники в предаването на Нова тв "На инат".
Той допълни, че точно по това време и двамата със Саня са били във Франция на снимки на новия им филм, пише Dir.bg

Ники и Саня разказаха, че филмът, който са снимали вече е готов, но все още събирали пари да го довършат. Лентата е с изцяло частно финансиране, което направило целия проект много труден за реализиране. Филмът е сниман в 3 държави - България, Франция и Гърция и засега има две работни заглавия, ще се казва или „Един мъж извън града" или "Чужденецът". В него участва и звездата Кристоф Ламбер, който е обещал да дойде за премиерата на филма - между декември и февруари месец.

Пред анимационното магаре на Нова ТВ Ники Илиев разказа още, че се е свързал с Кристоф Ламбер по мейла и така му е предложил ролята. Неговата приятелка Саня Борисова играе една от главните роли във филма - селско момиче от Лещен, което говори на бански диалект. „Ники е режисьор-мечта за много актьори" - спо
дели актрисата в студиото на предаването „На инат" и уточни, че гаджето й не се опитва да бъде режисьор и в живота и не я командва. Самият Ники обаче призна, че имал проблеми с режисирането на Саня, защото омеквал пред всичко, което тя имала против на снимачната площадка.

В момента Ники Илиев работи по следващия си проект и пише боксьорска драма, в която Саня Борисова отново ще има главна роля.

Двамата актьори, които са една от най-харесваните звездни двойки у нас споделиха, че се е случвало да си крещят в къщи и понякога се карали за глупости. Домакинството обаче явно не е едно от тях, защото двамата заявиха, че строго са си разпределили домакинските задължения в къщи и нямали проблеми с това:
„Саня мие чиниите, а аз изхвърлям боклука" - разказа актьорът.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар