Жоро Главата лудна по Диляна Попова




Красавицата Диляна Попова била новата цел на Жоро Главата

Жоро Главата лудна по Диляна Попова
Нито един епизод от третия сезон на „Стъклен дом” не е пропуснал Жоро Главата, заради участието в сериала на ослепителната Диляна Попова – твърдят приятели на сикаджийското синче. На няколко пъти плейбоят й пращал подаръци с куриер, които тя с благодарност приемала, но не връщала отговор. Засипвал я с есемеси с покана за среща, но Диляна запазвала мълчание.
Манекенката е една от най- ухажваните българки в момента. Родената в Гулянци хубавица до осми клас е живяла в родното си градче, а после е учила в Плевен в техникум по облекло.
По-късно завършва моден дизайн в НБУ. Известно е, че имаше двегодишна връзка с мафиотския бос Таки, който обаче я заряза заради приятелката й Боряна Шехтова. След това Диляна живя извество време и с певеца Дичо. Пред популярни списания манекенката споделя, че трудно е преживяла раздялата с него, защото са имали много силна връзка.
Диляна Попова
Автомобилният състезател Жоро Танев, с когото Диляна Попова също изживя роман, не успя да се пребори за любовта й, макар че двамата бяха номинирани за най-секси двойка на наградите „Сексбомба на годината” през 2008 г.
Сериалът „Стъклен дом” направи Диляна Попова едно от най-актуалните лица от модния подиум. Тя се справи успешно с ролята си на актриса и дори участва в пълнометражен филм, какъвто е Love.net. И в двете роли обаче играе проститутка.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар