Драма за Мартина, Слави я изхвърли!




На Дългия му писнало от балерината

Драма за Мартина, Слави я изхвърли!
В последно време се случило нещо необичайно за последната година с балерината от балет „Магаданс” Мартина Огнянова. Тя отново започнала да се вижда с приятелите си. До преди две седмици това било немислимо. Слави й бил забранил дори да разговаря с тях.
И така било от миналото лято. Според балерината Слави страдал от манията, че е следен. Затова предприемал всякакви конспиративни мерки – приятелите му ресторантьори били предупреждавани да му подготвят отделно помещение, никога не влизали заедно в пълен ресторант, в киното Мартина влизала първа, а той след нея, дори в чужбина не се държали за ръка. Като прибавим, че й звънял все от непознати номера, картината се очертава доста интересна.
Разривът според момичето настъпил, когато тя поискала да официализират връзката си. Всъщност даже не искала да я легализира като свое гадже, а само да не я крие. Вместо това Трифонов изненадващо и без заобикалки й съобщил, че повече не желае да има нищо общо с нея. Направил си труда да й обясни мотивите – не му била на нивото и дори отказвала да се образова. Овен това се „чепатела по бельо”. Според странични наблюдатели Дългия просто й се е наситил и си е намерил повод да скъса с нея.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар