В стила на Анелия няма „проба–грешка“




В стила на Анелия няма „проба–грешка“

Певицата за пореден път застана пред обективите с перфектна визия и нова прическа



Една от малкото певици от поп фолка, които могат да пеят и освен това успешно експериментират с музикалните стилове, е Анелия.  И макар в последно време личният живот на звездата да е доста хаотичен, професионалните й успехи чертаят нови хоризонти. С уменията си да променя външния си вид певицата за пореден път успя да провокира феновете си.
Първоначално на личната й страница във Facebook, а сега и във медийното пространство, се появиха снимки на Анелия, на които тя е със съвсем нова визия и модерна прическа. Мнозина от феновете й си зададоха въпроса дали това не са кадри от новия клип на звездата, или тя просто е решила обнови имиджа си. За разлика от колежките си, изпълнителката на „Само ти“ предпочете русите тонове пред червените, с което си спечели одобрението на критиците и беше обявена за истински моден хамелеон.
По всяка вероятност това се дължи и на участието й в проекта на българското издание на Harper’s Bazaar. Тя стана лице на новия брой на списанието посветен на музикалния жанр, а по време на снимките демонстрира, не само нова прическа, но и изваяна фигура.
Успоредно с фотосесията за списанието, в интернет изтече и неофициална информация около новия клип на звездата. Предполага се, че името му ще бъде ”Проба-грешка” и се очаква да се превърне в най-слушания летен хит за тази година. При това положение ние можем да кажем само едно – стане ли въпрос за звезден стил, при Анелия няма „проба-грешка“.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар