Алекс Раева не ще приказката да свършва в съда




Алекс Раева не ще приказката да свършва в съда

Не искам сватба, а после раздяла в съда, когато приказката свърши – твърди певицата Алекс Раева

Гмуркането я изправя на крака след раздялата с бившия й годеник. От осем месеца е романтично обвързана с диджей Дончо, с когото и работят заедно. Отрича тя да е причината за развода му.
Новината около нея е ролята в тв-сериала, режисиран от Маги Халваджиян, „Седем часа разлика“. След като толкова години е била обградена с актьори и е израснала зад кулисите на театрите, Александра най-сетне се е решила да се пробва в семейното амплоа.
Не крие, че доста се при­теснявала на кастинга, би­ло и свито дали въобще ще се получи. „Мина доста вре­ме, докато разбера, че съм одобрена” – разказва Алекс Раева.
За героинята си подсказ­ва, че е на възраст, близка до нейната – 31 години, и музикантка като самата Александра: „Тя е българка, живееща в Ню Йорк, действието се раз­вива между два континен­та“ – разкрива Алекс Раева.
Клишето „беквокалистката на Слави“ я преследва, макар отдавна да е скъсала с шоуто на Дългия. Не, не ис­ка да бяга от миналото. По-скоро държи да продължава напред. Доверява, че това е най-силният й период, който я е научил на всичко в про­фесионален план. А в личен – да отстоява себе си.
Покрай изписаното за нея и Слави се е научила да бъда непукист.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар