Диляна Попова с мисия в живота




Звездата на „Стъклен дом” и Love.net отваря детска градина, в която лично ще полага грижи за децата

Диляна Попова с мисия в живота
Манекенката от Гулянци, понастоящем филмова звезда от Love.net и „Стъклен дом”, нашумя не само с артистичните си изпълнения, но и с клюки, епизоди от личния й живот.
Ослепителната красавица се оказа, че може да бъде едновременно скандална, странна и съвсем обикновена. Скандална, защото с лекота разказва какъв хубав романс, макар и кратък, е изживяла с мутрата Таки. Странна, защото харесва грозновати мъже и може да бъде вярна на един от тях – Дичо, за когото твърди, че е любовта на живота й. Обикновена, но затова пък много по-земна и достойна, защото работи по въпроса да сбъдне голямата мечата от детството си. А тя е да отвори детска градина и сама да се грижи за малчуганите.
Лъчезарната екранна Албена е толкова искрена и естествена, демонстрирайки и чувство за чест и достойнство, че реализирайки идеята си, тя съзнателно отказва да взема заеми или да тегли кредити, за да не бъде поставена в положение на зависимост. Затова пък благородната идея на талантливата новоизгряла актриса се понравила извънредно много на продуцента на филма Love.net. Той от своя страна се заел да я популяризира там, където е необходимо. Уведомил кмета на София Йорданка Фандъкова за проекта на Диляна. Г-жа Фандъкова гарантирала, че ако младата дама отговаря на всички законови изисквания, общината ще й помогне да наеме помещение, подходящо за детски дом.



Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар