Николета Лозанова подписва с фирмата на Китаеца?




Преговорите с „Пайнер“ ударили на камък

Николета Лозанова подписва с фирмата на Китаеца?
Николета Лозанова държи да стане фолк певица

Песента „Истински обичана“ на Ванко 1 и Николета Лозанова ще се завърти по „Планета тв“, но до договор между плеймейтката и димитровградския чалга гигант няма да се стигне, научи Клюки.бг от достоверни източници.
Преди дни в предването на Карбовски пловдивчанката разкри, че преговаря с Митко Пайнера и твърдо е решила да става попфолк звезда, защото в България само тази музика вървяла. „Няма да съм като другите!“, обеща любимата на Валери Божинов.
Припомняме, че преди „Пайнер“, Николета удари на камък и с „Ара мюзик“. Не е ясно дали високите й претенции или слабите гласови качества стоят в основата на това тя все още да няма музикално семейство.

Според наша информация основни претенденти да привлекат в каталога си новоизлюпената певица са фирмата на Николай Първанов-Китаеца и „Съни мюзик“. Собственикът на „Real enterprises“ се познава отдавна с красавицата и няма да е чудно, ако тя поиска подкрепата му.  Ванко 1 пък е близък с шефа на „Съни“ Крум Крумов, но на този етап създателят на Азис не е заявил никакъв интерес към Николета относно музикалната й кариера.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар