Азис ще учи миски на сценично поведение



„Мис България” тази година ще бъде в риалити формат

Азис ще учи миски на сценично поведение
За първи път тази година конкурсът за красота „Мис България” ще се състои пред очите на всички българи в риалити формат. До 27 юни ТВ7 ще покаже всички етапи при подбора на претендентките за титлата – от първоначалния кастинг до финалния кръг, в който ще бъде отличена най-красивата българка за 2011 г.

Целта е подборът на кандитатките да бъде напълно прозрачен и да се случва на живо пред очите на зрителите, които също ще се включат в избора на най-красива българка на сайта на телевизията.
Момичетата ще имат възможността да покажат своите умения и таланти, ще се учат да дефилират по модния подиум и ще изпълняват различни мисии. Всеки петък зрителите ще могат да видят коментарно студио с участието на журито, което ще прави селекцията на кандидатките.
В епизодите ще се включи и моделът и стилист Теди Велинова, която ще учи участничките на стайлинг и дефилиране. Девойките ще получат професионални съвети за грим и прическа от Мис Бони и Жоро Петков, а фолкзвездата Азис ще даде ценни съвети на момичетата по сценично поведение.
Финалът на конкурса ще бъде на 27 юни. Тазгодишната носителка на короната ще вземе участие на световния конкурс „Мис Свят”, който ще се състои в Лондон през ноември.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар