Евгени Минчев си поискал 7 бона, за да побърка Райнето




Само Евгени Минчев и Мамалев от скандалната петорка се представили със собствените си жилища

Евгени Минчев си поискал 7 бона, за да побърка Райнето
Втората „порция“ ВИП участници в предаването на Нова телевизия „Черешката на тортата“ бе разтърсена от множество скандали, пише „Шоу“, цитирайки свои хора от „кухнята“ на предаването.
Невероятно, но факт – оказва се, че Жени Калканджиева, Графа и Райна са използвали лъскавите домове на свои приятели, а не своите. Идеята им била да се представят на ниво пред публиката. Шефката на „Визаж“ „заела“ мансардата на свой приятел гей, който живеел в чужбина, разкриват от екипа на готварското шоу. Тя сама се издаде пред участниците и зрителите, тъй като в натруфения интериор не се виждаше нито една детска играчка, нито пък детска стая. Единствено Мамалев и Минчев са посрещали гостите си в своите собствени жилища, а Жени, Графа и Райна се лутали като мухи без глави в чуждите кухни.
Райна се простила с 500 лева, за да й бъде преотстъпена къщата, собственост на танцьорка. После дала още 50 за почистване и 70 за няколкото счупени чинии и чаши. За фолкаджийката останали 1000 лева, за които казала, че „не усетила никаква далавера от шоуто“. Жени пък, която наготви манджи с мляко, сметана, люто, скариди и банан, докара гостите си до разстройство. Нервна криза предизвикал Евгени на Евгения, когато Минчев я нарекъл „Кърканджиева“ с уж невинна грешка на езика. Жени се пазарила за най-ниската сума в шоуто – около 1500 лева плюс стотачка за продуктите за нейното домакинстване. За най-голям тарикат е обявен Евгени Минчев, който обещал да побърка Райна срещу хонорар от 7000 лева.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар