Eмануела с предбрачен договор: 1 млн. неустойка, ако ми изневериш!



Предбрачен договор с фантастични неустойки ще предшества брака на фолкдивата Емануела с Денис

Eмануела с предбрачен договор: 1 млн. неустойка, ако ми изневериш!
Най-шокиращата точка в проектоспоразумението гласи следното: „Всеки от съпрузите, уличен в изневяра от другия, му дължи обезщетение в размер на 1 млн. лв”. Тази подробност публикува „Уикенд”, като се позовава на информатори от известна адвокатска кантора, която бъдещото семейство Касъмови е наело да оформи договора.
Идеята за предбрачния договор била на младоженеца Денис, въпреки че по-логичното би било да е обратното, като се има предвив това, че той е едва 22-годишен и със сигурност в някакъв бъдещ момент ще му се прикръшка.
Eмануела и Денис
Първоначално Денис натиснал младоженката да подпише клауза за изневяра в размер на баснословните 1 млн., но в евро. Синеоката певица обаче категорично отказала да се заробва с подобно споразумение и даже била готова да се откаже от брак.
„Целият договор поначало е смехотворен. Сигурно Кейт Мидълтън може да напусне принц Уилям срещу по-ниска неустойка от тази на Емануела. Да не говорим, че винаги може да се направи постановка и да се окаже, че една от страните е изневерила. Утехата за другата страна ще се окаже този 1 милион” – коментират предбрачното споразумение нейни колежки от продуцентската фирма АРА.
Светбеното тържество на Денис и Емануела е планирано за 11 септември в хотел „Шератон".



Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар